MusicMonday 45

Ola people,

In mijn vorige MusicMonday zei ik dus dat de komende twee weken nog vol met liedjes zouden zitten die ik in mijn afwezigheid heb geluisterd. Vandaag en volgende week hebben jullie dus nog nummers die ik al een tijdje geleden heb ontdekt en die ik helemaal te gek vind. Laten we voor nu maar snel beginnen!

Gers Pardoel zijn muziek vind ik heel leuk, maar ik heb na een tijdje zijn nummers wel gehoord. Ik hoop dus ook van harte dat dit niet met dit nummer gebeurd, want dit nummer vind ik echt heel vrolijk en leuk klinken. Dit liedje is gewoon super gezellig en leuk en is zeker het luisteren waard.

Accidentally in love is echt mijn all time nummer en ik wilde daar graag een cover van hebben om misschien ooit voor een filmpje te gebruiken. En toen kwam ik dit tegen. Deze versie van het liedje vind ik echt prachtig! Het is heel breekbaar en toch zo super sterk. Mia kan echt prachtig zingen en ook haar andere covers zijn de moeite om te bekijken (Ho Hey bijvoorbeeld).

Oke, ik vind clipjes bij liedjes niet altijd goed passen, maar deze beide versies moet je gewoon eens bekijken! Ik moest echt een klein traantje laten, vooral bij clipje 2. Voor diegene die zich afvragen, waarom die man er nu zo ‘lelijk’ uitziet. Dat is (denk ik) de bedoeling om het beeld van mensen die er anders uitzien te laten zien, de ‘freaks’. Ik vond de clipjes echt heel erg ontroerend en het liedje er prachtig bij aansluiten. Ik houd sowieso erg van liedjes die zich opbouwen en als ze dan ook nog eens een prachtige tekst hebben, dan ben ik helemaal gelukkig. Een hele erge aanrader dus!!!

Aaah, ik ben zo benieuwd naar The Fault In Our Stars! Gelukkig mogen we wel al de muziek van de film beluisteren en ik wilde voor alle TFIOS fans alvast een van de liedjes laten horen. Ik vind het liedje wel echt bij het verhaal van TFIOS passen. Rustig en mooi, maar niet te zielig. Een aanrader om eens te beluisteren.

EDIT: Ik zie dat All I Want, het liedje dat boven dit liedje staat, ook in de film zal terugkomen. I’m happy now! 😀 En wat een toeval, want zo had ik hem niet gevonden!

Oke, het liedje vind ik geweldig, maar met het clipje heb ik een beetje moeite. Ik dacht ten eerste dat het een magere vrouw was, maar het bleek later een kind te zijn en daarnaast vind ik het huidkleurige pakje een beetje raar staan, maar misschien ligt dat alleen maar aan mij. Het liedje is wel echt super goed. Het heeft een goede beat en ik vind Sia een fijn stem hebben, dus ook dit is een aanrader!

En dat was het alweer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende MusicMonday! 🙂

Vraag van vandaag: Bij welk nummer vinden jullie het clipje goed geplaatst?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s