MusicMonday 73

Ola people,

Vandaag was een heerlijke dag. Op dit moment hoor ik op de achtergrond Macklemore, omdat ik een geweldige moeder heb met een zeer goede muzieksmaak. Ja, mijn moeder heeft deze cd voor haarzelf gekocht (en ook een beetje voor ons 😛 ). Dus ik ben nu heel vrolijk deze MusicMonday aan het maken. Sowieso heb ik dit keer heel leuke liedjes gevonden en daar wordt ik altijd heel blij van. Dus ben je benieuwd geworden? Laten we dan maar snel beginnen!

Ik zeg altijd dat ik niet zo van housemuziek houd. Stiekem is het wel een beetje een leugen, want ik houd best veel van de muziek van David Guetta, Armin van Buuren, Major Lazer en Martin Garrix. Alleen het verschil is dat alleen Major Lazer en Martin Garrix naar mijn idee zo’n goede nummers maken dat ik hun liedjes heb gedownload op mijn mobiel. Martin Garrix heb ik na Animals altijd wel gevolgd en ik heb echt zoveel respect naar hem toe. Hij heeft echt van zijn hobby, zijn droombaan kunnen maken en dat al op zo’n jonge leeftijd. Daarnaast is het echt een persoon waar iedereen gek op is. Hij heeft zo’n goede positieve vibe en ik denk dat ik dat vooral in zijn nummers terug hoor komen. Dit nummer heeft Martin Garrix laatst uitgebracht als free download song en ik had hem al gehoord in zijn kleine documentaire (zie hier en hier). Ik vond dit nummer meteen geweldig toen ik hem kort in de documentaire voorbij hoorde komen en nu nog meer nu ik hem volledig heb gehoord. Het doet me echt aan een zomernummer denken en ik word er echt heel vrolijk van. Daarnaast is het clipje zo schattig! Dj Marty met zijn krulletjes. XD Respect voor Martijn en dit liedje is zeker mijn aanrader voor vandaag!

Huh, ik ken het liedje ergens van? Ja, dat kan kloppen, want het is de commercial song van Netflix op dit moment. Toen ik dit liedje voor het eerst hoorde, was ik wel een beetje verrast, want ik had een nummer verwacht die wat meer een rauw randje had en niet zo’n vrolijk liedje. Maar hoe vaker ik hem hoorde, hoe leuker ik hem vond. Zeker het refrein is gewoon heerlijk vrolijk en lekker om mee te zingen. Een aanrader!

Dit liedje heeft dan een wat minder vrolijke tekst. Wel moet ik zeggen dat ik het liedje meteen geweldig vond. Het wordt heel goed gezongen en zit gewoon goed in elkaar. Daarnaast vind ik dit lyric clipje van dit liedje echt veel beter dan het officiële clipje zelf. Het brengt de tekst beter naar voren vind ik. Een aanrader dit!

En ja, ik ben nog steeds super fan van deze rising star (I hope). James en zijn zusje Emma hebben weer een prachtige cover gedaan van een super mooi liedje van Kodaline. All I want is zo’n mooi nummer met een prachtige tekst. Ik heb het liedje al beschreven in een MusicMonday en nu heeft James het gecoverd. En wauw, weer krijg ik kippenvel van dit liedje. Vooral het refrein wordt echt zo mooi gezongen (1.07)! Daarnaast vind ik het leuk om de interactie tussen James en zijn zusje te zien. Het heeft echt iets schattigs. Dus zeker een aanrader deze cover!

Huh, ken ik dit liedje ook niet ergens van? Ja, ook dat kan kloppen, want ook dit liedje is een commercial song van Netflix op dit moment. Je hebt volgens mij twee of drie commercials van Netflix en toevallig vond ik bij beide commercials de liedjes heel leuk. Netflix weet goed hoe ze mensen moeten inpalmen. 😛 Ook dit liedje is heel vrolijk en heeft een hoog swinggehalte. Ik kende Samsaya helemaal niet, maar ik vind dat ze wel een mooie stem heeft en een leuke tekst voor dit liedje heeft gemaakt. Een aanrader dit!

En dit was het alweer! Ik hoop dat jullie van deze MusicMonday hebben genoten. Ik in ieder geval wel van het maken. Tot volgende week!

Vraag van vandaag: Welke commercial song vinden jullie leuk?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s