MusicMonday 92

Ola people,

Een redelijk rustig weekje was het geweest. Redelijk rustig, omdat ik me nog niet helemaal goed voelde. Ik heb dan ook veel geslapen en rustig aangedaan op de dagen dat ik niks hoefde te doen. Maar goed, natuurlijk moet je ook gewoon werken en leuke dingen doen. Nou, leuke dingen waren er wel. Gister waren namelijk mijn opa en oma 50 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ook hadden we nieuwe buren gekregen en die hadden ons zaterdag uitgenodigd voor hun housewarming. Nou, daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Maar goed, muziek was niet echt aanwezig in mijn week. Ik moet zeggen dat ik veel Youtubefilmpjes heb zitten inhalen en niet veel nieuwe muziek heb ontdekt. Daarom ook maar drie liedjes voor jullie deze week. Natuurlijk zijn ze niet minder leuk dan andere weken!

En als eerst beginnen we met The Vamps. The Vamps en hun covers worden steeds beter zoals ik eerder al in een MusicMonday had gezegd. Ik vind het met name leuk dat je Connor steeds beter hoort in hun muziek. Hij zong altijd op de achtergrond en vooral op zo’n toon dat bij het nummer hoorde terwijl hij eigenlijk een veel ruigere stem heeft. Gelukkig hoor je het ruige van Connor in dit nummer wel veel meer en dat geeft het liedje meer een eigen Vamps twist. Een leuke cover aanrader!

En dan hebben we iemand waarover ik al heel lang niet meer over heb geschreven. Aiden Grimshaw, een jongen die in hetzelfde jaar aan de X factor meedeed als One Direction. Ik heb pas later alle afleveringen van X factor gezien en was gelijk fan van 1D, Cher Iloyd (die ken je misschien ook wel van het liedje Want U back) en van Aiden Grimshaw. Hij heeft een hele eigen stem en nog steeds vind ik dat hij een volledige versie moet maken van Mad World. Dat liedje had hij zo goed gezongen! Maar ook zijn eigen liedjes zijn heel goed. Ik moet wel altijd in de stemming zijn om naar zijn muziek te luisteren, want op een of andere manier heeft hij wel een stem die zwaar is om de hele tijd naar te luisteren. Ik weet niet of dat raar klinkt, maar het is echt zo. Dit liedje zou ik bijvoorbeeld ook niet de hele tijd op repeat kunnen hebben. Maar goed is ie wel!

Iemand waar ik wel de hele tijd naar kan luisteren is Avril Lavigne. Zij heeft echt een prachtige stem en hoewel ik niet alle nummers even goed vind, heeft ze toch al best een verzameling van prachtige liedjes. Meestal vind ik haar rustige nummers het mooist, zoals bij dit nummer ook het geval is. Haar stem komt hier zo goed in uit en ze zingt hier zo prachtig hoog. Verder vind ik haar toch een aparte, maar mooie verschijning. Typisch een gevalletje van ‘ik zie er nooit ouder uit dan 25’. Maar goed, dit nummer heeft deze week wel veel op repeat gestaan, dus een dikke aanrader dit nummer!

En dit was het alweer voor deze week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende MusicMonday!

Vraag van vandaag: Naar welke artiest kan je wel blijven luisteren?

Advertenties

Een gedachte over “MusicMonday 92

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s